A kultúra városában

A kultúra városában
2 nap, 1 éjszaka
 
A város büszkesége az országos hírnevének örvendő, rangos színészgárdával rendelkező Szigligeti Színház. Csatlakozzon most Ön is a népes és lelkes közönséghez, s legyen részese a szolnoki Szigligeti Színház varázsának!

1 nap:
Érkezés után egy kellemes séta során tekintse meg a város látnivalóit. Látogasson el a Damjanich Múzeumba, ahol többek között régészeti, képzőművészeti és néprajzi kiállítást tekinthet meg.

Este a Szigligeti Színház egy neves előadására invitáljuk, melyre jegyet előzetesen a színház jegyirodájában tud vásárolni. 
Tel: 56/422-902Az előadás végén tegyen egy kellemes sétát a Tisza-parton, és csodálja meg éjszakai kivilágításban Közép-Európa leghosszabb gyalogos- és kerékpáros hídját, a Tiszavirág hidat.

2. nap:
Az ország legrégebbi, 1902 óta folyamatosan működő alkotótelepének, a Művésztelepnek a meglátogatása, 111 éve alkotnak itt festők, szobrászok és grafikusok. Havonta  új kiállítással várja a látogatókat a Kert Galéria és számos országos jelentőségű kiállítás  kerül megrendezésre a Művésztelepet működtető Szolnoki Művészeti Egyesület jóvoltából.
www.szolnokimuvesztelep.com